Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sean Murray - Timothy McGee

2009.10.02

 

NCIS, Sean Murray

 

McGee jámbor fiatalember, öltözködésében konzervatív, a nők társaságában kissé ideges. Eredetileg komputertechnikusként alkalmazták az NCIS-nél, s alkalmanként segítette Gibbst és csapatát a számítástechnikával kapcsolatos feladatokkal. Később Gibbs indítványozására csatlakozott a csapathoz. McGee az MIT-re járt, szereti az internetes szerencsejátékokat. DiNozzo előszeretettel szólítja őt különféle beceneveken: "Zöldfülű" (utalva próbaidejű ügynök mivoltára), "McGeek" (utalva számítógépfanatikus mivoltára), Törpekirály (utalva arra, hogy McGee szívesen játszik különféle online stratégiai és egyéb játékokat). Ez utóbbi elnevezést Gibbs is sokszor használja. McGee bűnügyi könyveket is ír, egyik regénye bestsellerré vált, melyben a csapat tagjairól mintázza a szereplőket. Számos fóbiája van: nem bírja a hernyókat, tengeribeteg már a kikőtőben is, allergiás a macskákra. Ő is nagyon szerette Katet, de hamar megbarátkozott Zivával is, habár néha ugratja a férfit. Tagadja de alapvetően Tonyt is szereti. Abbyvel sokat dolgoznak együtt. Nagyon kedveli a lányt. Segítőkész és rendes férfi. Amikor az igazgatónő meghal, McGee visszakerül az NCIS komputertechnikusi osztályára. Azonban hamarosan visszakerül a posztjára és annak is nagyon örül, amikor Ziva és Tony is visszatér.


20070304-092619.jpg McGee and Abby image by spevolicious

 

 

 

˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘

Kép

születési név Sean Harland Murray        
születési idő  1977. november 15.         
születési hely Bethesda, Maryland, USA    
foglalkozás színész
családi állapot nős, 1 gyerek   
partner  Carrie James
névnap június 25.
csillagjegy skorpió         
magasság 187 cm   
szemszín  barna         
hajszín    barna   

 

Sean Harland Murray 1977. november 15-én született Bethesdaban, Marylandben. A gyerekkorát New South Walesben, Ausztráliában töltötte. Kettős állampolgárságú: amerikai, ausztrál. Édesanyja, Vivienne az amerikai televízióproducer és forgatókönyvíró, Donald Bellisario negyedik felesége. Féltestvére, David Bellisario és mostohaapja, Donald Bellisario az NCIS producerei. Másik féltestvére, Troian Bellisario játszotta Sarah McGeet. Testvére, Chad W. Murray szintén kapott munkát az NCIS-ben. 2005. november 26-án feleségül vette Carrie Jamest. 2007. május 3-án megszületett Caitlyn Melissa Murray nevű kislányuk.

 

 

http://static.tvguide.com/MediaBin/Galleries/Shows/M_R/Na_Nh/NCIS/season5/ncis-dogtags90.jpg


1992-ben feltűnt a Too Romantic című rövidfilmben. Játszott a Gyilkos vizeken (River of Rage: The Taking of Maggie Keene) című thrillerben. Megkapta Zane Grey Hart szerepét A Vadnyugat szíve (Harts of the West) című sorozatban. 1998-ban kisebb szerepet kapott a JAG - Becsületbeli ügyekben. 2001-ben szerepelt a Parti-őrült jogi doki (Spring Break Lawyer) című vígjátékban. 2003-ban megkapta Timothy McGee szerepét az NCIS - Tengerészeti helyszínelőkben, ami meghozta számára a sikert.