Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mark Harmon

2009.10.02

 

http://image.com.com/tv/images/content_headers/person_new/7198.jpg
Mint tapasztalt ex-USA tengerészeti tüzérségi őrmester és lövész, Gibbs ügynök magas szintű nyomozói- és kihallgatói képesítéssel rendelkezik, és látszólag csalhatatlan ösztönei vannak. Az NCIS egxyik nyomozói csapatát vezeti mióta leszerelt. MAgánéletéről az első két évad során nem sokat tudunk meg. A csapatát nagyon szereti. Kate és Abby különösen a szívéhez nőttek. Habár Tony és McGee is fontos számára. A szabad idejében nem nagyon láthatjuk, hogy mit csinál csak annyi hogy hajót épít. A 2. évad végén azonban mélyen megrendül a csapat amikor Kate-t lelövik. A 3. évadban megérkezik az NCIS új igazgatója, Gibbs és a csapata Kate halála után még mindig nagyon nehezen élnek, de ekkor megérkezik az izraeli Ziva. Az új igazgató Jenny Shepard - Gibbs régi barátnője és társa - nevezi ki a nőt a csapat új tagjénak. Először Gibbs és Tony is nehezen barátkozik meg vele, de idővel a csapat teljesjogú tagja lett. Az évad végén kiderül Gibbs nagy titka, hogy igazából nem három hanem négy felesége volt és az első feleségét és közös lányukat egy mexikói drogdíler ölte meg, míg Gibbs a Perzsa-öbölben szolgált. A harmadik évad fináléjában egy flashbackben látjuk, amint végez a dílerrel, és visszavonul pozíciójából. Azonban itt még nem ér véget a történet. Ekkor mindenki azt hiszi, hogy Gibbs már nem tér vissza. Csakhogy pár rész elteltével úgy dönt, hogy visszatér. Ezután a csapatával tovább nyomoz a bűnözők ellen. Megismerkedik egy alezredessel akivel közelebbi kapcsolatba kerül, de az sem tart sokáig. A 4. és az 5. évadban Gibbs magánélete nem fejlődik. Az NCIS és Gibbs életét az változtatja meg amikor az igazgatónő meghal. Kiderül, hogy habár beteg volt, egy titkos akcióban halt meg. Ezután megérkezik az igazgatói székbe a kemény és határozott Leon Vance. Ő az aki a csapatot két rész erejéig szétszakítja és Ziva visszatér Izraelbe, Tony egy hajón dolgozik, McGee pedig tech-zsenik között legyen. Gibbs pedig egy új csapatot kap. Azonban miután szerintük fényt derítenek a 3 újonc kilétére és arra, hogy ki az áruló mindannyian visszatérnek és Gibbs is boldog, hogy a csapata újra együtt van.

 

 

Feleségei és a kislánya:

:http://images3.wikia.nocookie.net/ncis/images/thumb/d/d6/Shannon.gif/200px-Shannon.gifhttp://images2.wikia.nocookie.net/ncis/images/thumb/d/d4/Shannon_and_Kelly.jpg/200px-Shannon_and_Kelly.jpg

1. Sahnnon: ő Gibbs első felesége, sokak szerint az egyetlen akit szeretett. Tőle született a lánya is. Előszőrör 1976. júniusában találkoztak. Amikor Gibbs elment a háborúba harcolni a felesége és a lánya otthon maradt, ám egy mexikói drogdíler megölte a lányát és a felségét is, még mielőtt Gibbs hazatért volna.

 

 

2. Felesége neve eddig még ismeretlen.

 

3. Felesége Diane aki később Thomas Fornell (FBI) ügynök felesége lett.

 

http://static.tvguide.com/MediaBin/Galleries/Shows/M_R/Na_Nh/NCIS/season5/ncis-exfile72.jpg

4. Stephanie Flynn, aki kétszer szerepelt a sorozatban. (első évad 2. rész és 5. évad 3. rész)

 

http://f2.img.v4.skyrock.net/f29/glamncis/pics/1709154214_2.jpg

 

 

 

 

 

 

˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘

Kép

születési név   Thomas Mark Harmon          
születési idő  1951. szeptember 2.
 névnap  október 24.
születési hely  Burbank, California, USA
csillagjegy   szűz
foglalkozás színész
magasság 183 cm
partner      Pam Dawber
családi állapot   nős, 2 gyerek    
hajszín     barna   
szemszín  kék      
 
         

Thomas Mark Harmon 1951. szeptember 2-án született Burbankban, Kaliforniában. Édesapja, Tom Harmon Heisman Trophy nyertes labdarúgó volt. Édesanyja, Elyse Knox színésznő és művész. Két nővére van: Kristin Nelson színésznő, festő és Kelly Harmon színésznő. Tanult a Los Angeles Pierce Collegen és az UCLA-n. Folytatta édesapja atlétikai pályáját. 1973-ban megkapta a National Football Foundation Awardot. 1987. március 21-én feleségül vette Pam Dawber színésznőt. Két fiuk született: Sean Thomas Harmon 1988. április 25-én és Tyrone Christian Harmon 1992. június 25-én. Első szerepét 1975-ben kapta, amikor vendégszereplő volt az Adam-12 és az Emergency! című sorozatokban. 1978-ban főszerepet kapott a nagyon rövid életű Sam című sorozatban. Ebben az évben játszott a Ha eljő a lovas című westernben. 1979-ben kisebb szerepet kapott A Poseidon kaland című filmben. Első kiemelkedő szerepét 1980-ban kapta, amikor megkapta Az álomgyár című dráma főszerepét. Ebben az évben játszott még a Flamingo Road című szappan-operában is. A sorozat gyorsan véget ért, de biztosította Mark helyét az 1983-as St. Elsewhere című sorozatban. 1986-ban kiszállt a sorozatból. 1981-ben főszereplője lett a Goliath Awaits című sci-finek. 1984-ben újabb főszerephez jutott a Tuareg - Il guerriero del deserto című kalandfilmben. 1986-ban két főszerepet is megszerzett: a Prince of Bel Air című vígjátékban és a The Deliberate Stranger című krimiben. 1987-ben játszott a Summer School című romantikus vígjátékban és az After the Promise című drámában. 1988-ban feltűnt Sean Connery mellett a Bűntény a támaszponton című akciófilmben és szerepelt a Pontrablás című drámában is. 1989-ben játszott Elizabeth Taylor mellett Az ifjúság édes madara című drámában és a Tehetetlen nőfaló című vígjátékban. 1991-ben újabb sorozatszerepet kapott a Reasonable Doubts-ban. Játszott még a Más bőrében és A gyanú árnyékában című thrillerekben is. Kisebb szerepek után 1995-ben újabb főszerepet kapott a Ne szólj szám... című drámában és A tó titka című vígjátékban. 1996-ban a Charlie Grace című krimisorozat főszereplője volt. Megkapta Dr. Jack McNeil szerepét a Chicago Hope című sorozatban. 2000-ben elhagyta a sorozatot és feltűnt a For All Time című sci-fiben. 2001-ben szerepelt a Megtartani mindenáron című krimiben. 2003. óta Leroy Jethro Gibbst alakítja az NCIS - Tengerészeti helyszínelők című sorozatban. 2009-ben szerepet kapott a Weather Girl című vígjátékban.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

julcsi

(jakab.julia@monornet.hu, 2010.07.03 18:47)

lol:))