Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Anthony DiNozzo élete

2009.09.26
http://static.tvguide.com/MediaBin/Galleries/Shows/M_R/Na_Nh/NCIS/season5/ncis-stakeout88.jpg

Az utca edzette, korábbi baltimore-i gyilkossági nyomozó és nőcsábász, gyakran flörtöl bármilyen vonzó nővel, akibe csak belebotlik. Bár harmincas évei elején jár, néha úgy viselkedik, akár egy gyerek, s némi hímsoviniszta jellem is megbújik benne. Kifinomult ízlése van az öltözködéshez és az autókhoz. Moziőrült is, és gyakran utal filmekre nyomozás közben, ha éppen passzol valami az ügyhöz, s láthatóan lelombozza, ha a többiek nem látták az adott művet. Tony hűséges társaihoz az NCIS-nél, különösen feletteséhez, Gibbs-hez. DiNozzo gazdag Long Island-i családból származik, egyedüli gyerekként nagy vagyont tudhat magáénak. Édesanyja már meghalt, apja pedig iszik, s többször is megnősült. Nagyon szereti Katet is. Őt is megrázza a lány halála. Nehezen barátkozik meg az új igazgató nővel és az új Képtársával is. McGee-t mindig ugratja. Gibbshez komoly, McGee-vel pedig mindig kibabrál. Amikor Gibbs elmegy az NCIS-től, Tony veszi át a vezetést, ő tartja össze a csapatot. Ez idő alatt kap egy titkos megbízatást. Le kell lepleznie Jenny régi  ellenségét a "békát" (René Benoit). Miután visszatér a főnök, Jenny és az NCIS adna Tony-nak egy új csapatot Spanyolországban azonban ő nem fogadja azt el. Folytatja a küldetését és ezért Kép összeismerkedik a "béka" lányával Jeanne Benoit-val. Azonban ahogy telik múlik az idő egymásba szeretnek és amikor Tony lebukik, Jeanne teljesen kiborul. Soha többé nem akarja lát Tony-t. S habár ez neki is rosszul esik, hagyja, hogy a lány elmenjen. Ez után Tony egy ideig kicsit szomorú. De hamarosan át teszi magát rajta. Ezután visszatér a régi, de kicsit komolyan DiNozzo. A nővel legközelebb akkor találkozik amikor az megvádolja Tonyt apja meggyilkolásával. Hamar kiderül azonban, hogy ez nem igaz. Azután a lány már nem tér vissza. Az igazgatónő halála mindenkinek az életére kihatással van. Az új igazgató Lance ugyanis mindenkit elküld a csapatból. S csak Gibbs marad a hivatalban az új csapatával. DiNozzo ekkor egy hajón kezd szolgálni. Azonban hála Gibbs nyomozásának hamarosan hazatért a küldetésből és újra ő is tagja lett Gibbs csapatának.

ncis, Michael Weatherly, Mark Harmon

 ˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘

http://lh6.ggpht.com/_uZ-DFpiM2IY/STypVqhnX6I/AAAAAAAAAG4/Zz4DQn7xrM8/s640/michael%20weatherly%2082-1.jpg

 

Kép

születési név Michael Manning Weatherly Jr.
születési idő  1968. július 8.
születési hely New York, USA    
becenév     Mich           
névnap    szeptember 29.     
csillagjegy Rák       
foglalkozás Színész          
magasság  188 cm       
szemszín  Zöld         
családi állapot elvált, 1 gyerek    
hajszín    Szőkésbarna

Michael Weatherly 1968 július 8-án született New York-ban, de gyermekkorát a Connecticutbeli Fairfieldben-ben töltötte. Szülei Patricia és id. Michael jómóduak voltak. Édesapja Broadway producer volt, tehát a színjátszás szeretetét volt kitől örökölnie. 1986-ban a Massachusettsbeli észak andoveri Brooka Középiskolában érettségizett. Az egyetemet azonban otthagyta, hogy a színészi karrierjét építhesse. A színészet mellett a másik nagy szerelme a zene. Amíg meghallgatásokra járt, egy zenekarban játszott, hogy eltarthassa magát. Az első szerepét a Bill Cosby show-ban kapta. Theo Huxtable szobatársát játszotta, ezt követte a Trigger Happy, amelyben Rosario Dawson volt a partnere. Átköltözött Los Angeles-be és a a fent említett filmeknek köszönhetően több kisebb szerephez jutott különböző sorozatokban.
http://images2.fanpop.com/images/photos/6100000/Michael-Weatherly-NCIS-Press-Conference-ncis-6156465-1222-813.jpg

A nagyobb ismertséget a Fox Significant Others című sorozata hozta meg számára. Így találkozott Whit Stillman rendezővel, aki beválogatta a Diszkó végnapjaiba. Ezt követően Christina Appelgate ex-férjét játszotta a Jesse című komédiasorozatban, majd olyan filmekben tűnt fel kisebb szerepekben, mint a The Specials, a Venus and Mars, a Gun Shy (amelyben Sandra Bullock és Liam Neeson voltak a főszereplők), és mind közül a legismertebb a Denzel Washington és Will Patton nevével fémjelzett sztárparádé az Emlékezz a Titánokra. De igazán ismertté Logan Cale szerepe a Dark Angel-ben tette. Több jelölést is kapott a karakter megformálásáért. Miután a Dark Angel-t a Fox leállította, nem sokáig maradt munka nélkül. 2003-ban az övé lett az egyik főszerep a sorozatmágus Donald P. Belisario új sorozatában az NCIS-ben.
http://images1.fanpop.com/images/photos/1900000/Michael-Weatherly-and-Cote-de-Pablo-michael-weatherly-1907700-1024-1340.jpg

1995-ben vette feleségül Amelia Heinle színésznőt, akitől 1996 augusztusában fia született. A házasság sajnos nem tartott sokáig, 1997-ben elváltak. 2000-ben a Dark Angel forgatásán ismerkedett meg Jessica Alba-val, akivel eljegyezték egymást. 2003-ban 3 év hosszú párkapcsolat és 2 év jegyesség után azonban Michael és Jessica útjai szétváltak. Az NCIS forgatása óta nagyon jóban van sorozatbéli partnerével, Pauley Perrette-el (Abby). Jelenleg Los Angeles-ben él, ahol az NCIS legtöbb részét forgatják.

 

http://www.contactmusic.com/pics/la/entertainment_tonight_party_220908/pauley_perrette_2089855.jpghttp://static.tvguide.com/MediaBin/Galleries/Celebrities/M_R/Mic_Mid/Michael_Weatherly/1/michael-weatherly2.jpg