Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Pauley Perrette - Abigail Sciuto

2009.09.26

 http://static.tvguide.com/MediaBin/Galleries/Shows/M_R/Na_Nh/NCIS/season5/ncis-dogtags89.jpg

Az X-akták "The Lone Gunmen"-jének nyomában járó, technikaőrült Abby legalapvetőbb ismertetőjele a "spice gothic" stílusú öltözködése, beleértve a tetoválásokat, amikből akad a nyakán, kezein, hátán s más egyéb helyeken, amikre csak utal. Állítása szerint koporsóban alszik, s van egy halottas hintója is. Abby állandóan életvidám és derűlátó. A louisiana-i New Orleans-ban nőtt fel, siket szülők halló gyermekeként, így ismeri a jelbeszédet és szájról olvasni is tud. Szociológiából, Képkriminológiából és pszichológiából diplomázott jelesre a Louisinai Állami Egyetemen. A zenét hangosan szereti hallgatni. Abby rendkívül jól képzett szakterületén, noha  gyakran dolgozik együtt McGee ügynökkel, mikor a Gibbs csapata által szállított bizonyítékdarabok nem állnak össze. A törvényszéki tudományokhoz köthető bűnügyekkel szemben már-már vallásos buzgalmat mutat. Hisz az ufók létezésében. Mindenkivel jól kijön, különösen Gibbs-szel. A csapat fontos és különleges tagja. Mindenki szereti, és talán ő a legkiegyensúlyozottabb tagja a csapatnak. Ritkán történik vele valami kirívó. Az igazgatónő halála természetesen rá is kihatott, ugyanis elválasztották a kedvenc társaitól. Nem láthatta Zivát és Tonyt. 

http://images3.wikia.nocookie.net/ncis/images/b/bb/Abby_and_Gibbs.jpghttp://images3.wikia.nocookie.net/ncis/images/6/68/McAbby.jpg

 

˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘

http://17.media.tumblr.com/tumblr_kqbwyad6Ud1qz8olxo1_500.jpg

 

Név:  Pauley Perrette
Foglalkozás:  színésznő
Született:  1969. márc. 27.
Születési hely:  New Orleans, Louisiana, USA
Haja:  fekete
Szeme:  zöld
Magasság:  178 cm
Súly:  61 kg
Családi állapot:  elvált
Csillagjegye:  Kos
Autogramcím:   Belisarius-Paramount TV 1438 N. Gower Str. Bldng 35, 4th Floor CA90028

Élete röviden:

Pauley Perrette New Orlensben született. Egyetemi diplomát kriminológiából kapta meg,de szociológiát és pszichológiát is tanult. Pauley teljesen megszállott volt a törvényszéki tudomány tanulásával kapcsolatban. Jelenleg Los Angelesben él. Egy lány testvére van. Édesanyja 2002-ben elhunyt. A testvére jelenleg Tennessee-ben az apukája Alamaba-ban él.

Zeneiparban
2002-ben alapított egy lánybandát Los Angeles-ben, a Lo-Ball-t. Egy lemezük jelent meg eddig, de kiadója még mindig van.

http://image.com.com/tv/images/processed/super/d7/0e/28522.jpg

Foglalkozása
NCIS-es karaktere hasonlít Pauley igazi énjéhez. 2003-ban, a sorozat indulásakor kezdett el szerepelni benne, mint törvényszéki specialista, de az NCIS pilot epizódjainak mondható két JAG részben is szerepelt. Pauley a valós életben is kriminológiát tanult, és törvényszéki specialista, bár inkább színészkedik.